Rusya 'dost olmayan ülkeler' listesini açıkladı: Borç ödemeleri ruble ile yapılacak

Rusya yönetimi 'dost olmayan ülkeler' listesini açıkladı. Listenin başında ABD, İngiltere ve AB ülkeleri var. Listede yer alan ülkeler şirketlerin bor. ödemeleri ruble ile yapılacak.

Rus hükümeti, dost olmayan yabancı ülkeler listesine onay verdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan kararname ile dost olmayan ülkelere şirketlerin borç ödemeleri ruble ile yapılacak.

Hükümetin onay verdiği dost olmayan ülkeler listesinde, Avustralya, Arnavutluk, Cebelitarık, Miknonezya, Büyük Britanya, AB ülkeleri, İzlanda, Kanada, Yeni Zelanda, Norveç, Güney Kore, Singapur, Tayvan, Ukrayna, Karadağ, İsviçre, Japonya, Kuzey Makedonya, Monako, San Marino, Liechtenstein ve ABD yer alıyor.

"Dost olmayan" ülkelerin belirlenmesi için de hükümete iki gün süre tanınmıştı.

 

Rusya 'dost olmayan ülkeler' listesini açıkladı: Borç ödemeleri ruble ile yapılacak ile ilgili etiketler Rusya borç dost olmayan ülkeler liste ruble
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.