Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle bekledi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İran'ın başkenti Tahran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Tahran Uluslararası Konferans Salonu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önce giden Putin, yaklaşık bir dakika bekledi. O anların görüntüsü gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki Astana Formatında Yedinci Üçlü Zirve Toplantısı kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü.

Görüşmenin gerçekleştirileceği Tahran Uluslararası Konferans Salonu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önce giden Putin, yaklaşık bir dakika beklemek zorunda kaldı.

Putin'in görüşme öncesinde yaklaşık bir dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı beklediği görüntüler gündem oldu. Putin, Erdoğan'ı beklerken etrafını inceledi. Bir dakikanın sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan salona girerek Rusya Devlet Başkanı ile tokalaştı.

 

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle bekledi ile ilgili etiketler Putin Cumhurbaşkanı Erdoğan Tahran İran bekeme anı görüşme üçlü zirve

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.