Rusya Devlet Başkanı Putin: Askeri operasyonumuz başarıya ulaşıncaya kadar sürecek

Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna'nın işgali devam ederken yeni bir açıklama yaptı. Rusya'yı korumak için başka seçeneklerinin olmadığını savunan Putin, işgalin başarıya ulaşıncaya kadar süreceğini söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin savaşın 48. gününde yaptığı açıklamada 'devam' mesajı verdi.

Putin, Ukrayna'daki son durumla ilgili yaptığı açıklamasında Ukrayna'daki Rus güçlerinin cesur ve verimli hareket ettiğini ve en modern silahları kullandığını söyledi. Putin Rusya'nın hedeflerine ulaşacağı konusunda bir şüphesi olmadığını da sözlerine ekledi.


Ukrayna'daki Rus güçlerinin cesur ve verimli hareket ettiğini ve en modern silahları kullandığını belirten Rus lider "Askeri operasyonlarımız başarıya ulaşana dek sürecek. Operasyonda hedeflerimize ulaşacağımız konusunda şüphe yok" açıklamasında bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Putin: Askeri operasyonumuz başarıya ulaşıncaya kadar sürecek ile ilgili etiketler Putin Rusya Ukrayna işgal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.