Rusya Başbakanı Medvedev'den WADA açıklaması!

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Dünya Dopingle Mücadele Ajansı'nın men cezasına tepki gösterdi.

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Dünya Dopingle Mücadele Ajansı'nın (WADA) doping kurallarına uymadığı gerekçesiyle Rusya'yı 4 yıl boyunca olimpiyat ve dünya şampiyonalarından men etme kararına ilişkin, "Bu karar, halihazırda kronik bir biçim kazanmış olan Rus karşıtı histerinin devamıdır." dedi.

Medvedev, yardımcılarıyla yaptığı toplantıda, WADA'nın Rusya'ya yönelik kararını değerlendirdi.

Rusya Başbakanı Medvedev'den WADA açıklaması!

Bir şekilde cezalandırılmış sporcularla ilgili bu tür kararların sık sık tekrarlandığını kaydeden Medvedev, "Bu karar, halihazırda kronik bir biçim kazanmış olan Rus karşıtı histerinin devamıdır." yorumunda bulundu.

Medvedev, ilgili kurumların, WADA'nın kararına itiraz etmesi gerektiğini vurguladı.

Öte yandan, Rus sporunda dopingle ilgili sorunların olduğuna da dikkati çeken Medvedev, "Spor alanımızda dopingle ilgili sorunlar var. Bu inkar edilemez." ifadesini kullandı.

Rusya Başbakanı Medvedev'den WADA açıklaması! ile ilgili etiketler Rusya Doping dmitriy medvedev Dünya Dopingle Mücadele Ajansı WADA
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.