Rusya ABD'ye meydan okudu!

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD'nin Suriye'de bulanık suda balık avlamaya çalıştığını söyledi. Lavrov, Irak ve Libya halklarının acısının Batı'nın müdahalesinden sonra belirgin şekilde arttığına dikkat çekti.

Russia Today (RT) televizyonunda Larry King'in sorularını yanıtlayan Lavrov, "Bazı uzmanlar, ABD'nin bulanık suda balık avlamak için Suriye'deki düzensizliğin sürmesine ilgi duyduğunu belirtiyor. Ben ABD'nin bunu istediğine inanmıyorum ancak gerçeklere bakınca bunun böyle olduğu görülüyor" dedi.

'IRAK VE LİBYA HALKLARININ ACISI, NATO VE ABD'NİN MÜDAHALESİNDEN SONRA DAHA DA ARTTI'

Lavrov, Irak ve Libya'daki duruma ilişkin görüşlerini de paylaştı.

Irak ve Libya'ya uluslararası hukuku ihlal edip müdahalede bulunarak yıkıma yol açan kişilerin aynısını Suriye'de gerçekleştirmek istediğini ifade eden Lavrov, eski Irak lideri Saddam Hüseyin ile eski Libya lideri Muammer Kaddafi'nin 'diktatör' olmasına rağmen, Irak ve Libya halklarının yaşadığı acıların ABD ve NATO'nun bu ülkelere girmesinden sonra belirgin şekilde arttığının altını çizdi.

Rusya ABD'ye meydan okudu! ile ilgili etiketler ABD Rusya Suriye Lavrov
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.