Rusya 158 füzeyle saldırmıştı! Volodimir Zelenski ağır bilançoyu açıkladı

Rusya’nın dün Ukrayna geneline 158 füze ve insansız hava aracı (İHA) ile düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 39’a yükseldi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş 675 gündür devam ederken, Rus askerlerinin dün Ukrayna geneline düzenlediği hava saldırılarında bilanço ağırlaşıyor.

Rusya 158 füzeyle saldırmıştı! Volodimir Zelenski ağır bilançoyu açıkladı

ÖLÜ SAYISI 39'A YARALI SAYISI 159'A YÜKSELDİ

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski yaptığı açıklamada, Rusya'nın Ukrayna'nın başkenti Kiev ile Lviv, Odesa, Dnipro, Harkov ve Zaporijya şehirlerine 158 füze ve insansız hava aracı ile düzenlediği hava saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 39’a yükseldiğini duyurdu. Zelenskiy, “Terör saldırısında ise toplam 159 kişi yaralandı” dedi.

Rusya 158 füzeyle saldırmıştı! Volodimir Zelenski ağır bilançoyu açıkladı ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Savaş Vladimir Zelenskiy
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.