Rüştü'den sert eleştiri!

Rüştü Reçber, Başakşehir ile Beşiktaş arasında oynanan maçta yapılan koreografiyi eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Medipol Başakşehir, sahasında konuk ettiği Beşiktaş 1-0 mağlup ederek çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

Mücadele öncesinde Başakşehirli taraftarlar tarafından yapılan koreografi tartışma konusu oldu.

Türk futbolunun unutulmaz kalecilerden Rüştü Reçber, yayıncı kuruluşta maç sonu yaptığı yorumlarda koreografiyi eleştirdi.

İşte Rüştü'nün o yorumu:

Başakşehir’in koreografisinde Atatürk’ü göremedim... Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak dikkatimi çekti. Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları dedik, öyle değil mi?

frfrwfwfefef

RÜŞTÜ REÇBER: ÇANAKKALE'YE HİÇ GİTMEDİM

Öte yandan, Bein Sports spikerlerinden Melih Şendil, dün Beşiktaş-Başakşehir maçının ardından Rüştü Reçber ile birlikte hazırladığı programa, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla duygusal bir konuşma yaparak başladı.

Geçmişte yaşanan acı tecrübelerin unutulmaması ve geleceğe ışık tutması gerektiği mesajını veren Şendil, program konuğu Rüştü Reçber'e "Çanakkale'ye gittin mi?" sorusunu yöneltti.

Reçber ise daha önce hiç Çanakkale'ye gitmediğini ve şehitliği ziyaret etmediğini belirterek, "O da benim kabahatim" dedi.

Şendil ise Reçber'e "Mutlaka Çanakkale'yi ziyaret ederek o duyguyu yaşamalısın" karşılığını verdi.

Rüştü'den sert eleştiri! ile ilgili etiketler Rüştü Reçber Atatürk başakşehi koreografi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.