Rüştü Reçber kutlama videosu satmaya başladı

Popülerliğini kaybetmeye başlayan ünlülerin ve emekli futbolcuların son adresi olan Survivor adasına yeni bir rakip geldi. Serdar Ortaç, Rasim Ozan Kütahyalı, Sinan Engin gibi ünlü isimler video mesaj satan bir platformun çatısı altında buluştu. O platformda, dünyaca ünlü bir eski futbolcunun yer alması ise şaşkınlık yarattı.

Doğum günü, yıl dönümleri ve benzeri özel günlerinizde ünlü isimlere özel bir video mesaj kaydettirebileceğiniz bir platform var artık...

Bu platformun adı "Popile"... Popile ile belli bir ücret karşılığında sevdiklerinize ya da kendinize özel mesaj hazırlatmanız münkün.

Popile uygulamasının kurucuları kendilerini "Yeni Nesil Hediye" sloganı ile tanımlıyor.

Videoların mahiyeti konusunda ise "Eğer senin ya da sevdiklerin için özel bir gün yaklaşıyorsa tek yapman gereken hangi ünlüden nasıl bir video isteyeceğini seçmek. Seçenek çok, yaratıcılık sana kalmış." bilgisi veriliyor.

Uygulama kapsamında şu an için sevdiklerinize mesaj hazırlatabileceğiniz isimler arasında Serdar Ortaç, Şafak Sezer, Aleyna Solaker, Bahar Şahin, Erkan Petekkaya, Bülent Serttaş, Özlem Yıldız ve Ömür Gedik gibi isimler yer alıyor.

Bu ünlü isimlerden en yüksek ücreti talep eden Serdar Ortaç... Ortaç 890 TL karşılığında mesajınızı sevdiklerinize iletiyor. Ünlü şarkıcıyı, 650 TL ile Özlem Yıldız, 450 TL ile Şafak Sezer ve 400 TL ile Aleyna Solaker takip ediyor.

LİSTEDE İLGİNÇ BİR İSİM: RÜŞTÜ REÇBER

Uygulamanın kataloğunda yer alan isimlerden birisi ise oldukça dikkat çekici. Bir dönem Barcelona'da da forma giyen dünyaca ünlü eski milli futbolcu Rüştü Reçber!

Rüştü Reçber platforma dahil olduğunu belirttiği tanıtım videosunda, "Herkese merhaba! Artık ben de Popile'deyim. Benden kendiniz veya sevdikleriniz için özel videolar talep edebilirsiniz. Tavsiye, soru, doğum günü ve daha fazlası için taleplerinizi bekliyorum." ifadelerini kullanıyor.

Rüştü Reçber'e video mesaj hazırlatmanın bedeli ise 400 Türk Lirası.

Uygulamada spor camiasının yakından tanıdığı başka isimler de var. Ahmet Çakar, Abdülkerim Durmaz, Sinan Engin, Serhat Akın, eski Trabzonsporlu oyuncu İbrahim Yattara, eski Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın da aynı uygulamada para karşılığı video çekiyor.

Boşnaklara yönelik kullandığı çirkin ifadeler sonrasında Türk medyasından aforoz edilen, ancak bir süre sonra tüm tepkilere rağmen Beyaz TV ekranlarına geri dönen Rasim Ozan Kütahyalı da 200 TL karşılığında video kaydeden isimler arasında yer alıyor.

Rüştü Reçber kutlama videosu satmaya başladı ile ilgili etiketler Rüştü Reçber kutlama videosu popile yeni platform video mesaj
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.