Rüştü Onur Atilla'nın Kerem Bursin taklidi gündem oldu!

Güldür Güldür Show oyuncusu Rüştü Onur Atilla, oyuncu Kerem Bürsin'in 49'uncu Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül aldığı anları taklit ederek gündem oldu.

Bu yıl 49'uncu kez düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu Ödülü'nü alan Kerem Bürsin, sahnede İngilizce konuştu. Daha sonra sahneye En İyi Komedi Dizisi Ödülü'nü almak için çıkan Güldür Güldür Show ekibinden Rüştü Onur Atilla ise Bürsin'in taklidini yaptı.

ONUR ATİLLA'NIN KEREM BURSİN TAKLİDİ SALONDAKİLERİ KAHKAHAYA BOĞDU!

Kerem Bürsin'in sesini ve konuşmasını "Okey, okey, all right, yapımcımız Necati Akpınar, you are the man" gibi İngilizce kelimeler söyleyerek taklit eden Onur Atilla son olarak, "Benim İngilizcem bu kadar" diyerek konuşmasını sonlandırdı. Atilla'nın taklidi salondakileri kahkaya boğdu.

Rüştü Onur Atilla'nın Kerem Bursin taklidi gündem oldu! ile ilgili etiketler Kerem Bürsin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.