Russell Crowe, Cem Yılmaz'ı öve öve bitiremedi!

Dünyaca ünlü aktör Russel Crowe, Kıvanç Tatlıtuğ'a yaptığı övgüden sonra yakın dostu Cem Yılmaz'ı da unutmadı.

Russell Crowe, Kıvanç Tatlıtuğ'un Atatürk'ü canlandıracağı film haberlerinden sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili sosyal medyadan övgüler yağdırmıştı.

"KIVANÇ, ÇOK İYİ AKTÖR”

Crowe, Çanakkale Savaşı’nın anlatılacağı filmde Atatürk rolü için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif götürüldüğünü öğrenince, resmi Twitter hesabından "Kıvanç, çok iyi aktör” diye tweet atmıştı.

resim-115347KW

Russel Crowe, Son Umut filminde Cem Yılmaz ile birlikte sinema karşısına geçmişti. Arif V 216 filminin gösterime girmesinden sonra 3 günde 1 milyon 331 bin 691 kişi izlemişti.

"CEM YILMAZ YİNE İSABET ETTİRDİ"

Russel Crowe, Cem Yılmaz'ın bu başarısını Twitter hesabı üzerinden tebrik etti. Crowe, Cem Yılmaz için "Cem Yılmaz yine isabet ettirdi" yazarak tebrik mesajını yolladı. Türk takipçileri Russel Crowe'un paylaşımın altına bir çok yorumda bulundu.

resim-115733ZF

Cem Yılmaz ise "Bak hala" diyerek cevap verdi.

resim-120007RW

Russell Crowe, Cem Yılmaz'ı öve öve bitiremedi! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz film russel crowe yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.