Ruslarla kritik İdlib görüşmesi sona erdi!

İdlib konusunda görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya gelen Rus heyetinin Dışişleri Bakanlığı'ndaki temasları tamamlandı. Son dakika haberine göre toplantı 3 saat sürdü. Dışişleri Bakanlığı toplantıda İdlib'de sükunetin sağlanması için atılacak adımların görüşüldüğünü açıkladı. Açıklamada Rusya ile görüşmelerin önümüzdeki hafta devam edilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

Dışişleri Bakanlığı'nda bugün İdlib konusu ile ilgili kritik bir toplantı vardı.

İdlib'de yaşanan rejim güçlerinin saldırılarına ilişkin görüşmelerde bulunmak üzere gelen Rus heyeti ile yapılan toplantı iki tur halinde 3 saat sürdü.

Dışişleri Bakanlığı toplantının ardından bir açıklama yaptı.

Dışişleri bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İdlib'deki durum ele alındı, sahada bir an önce sükunet sağlanması için atılacak adımlar üzerinde duruldu.

Toplantıda Rusya ile görüşmelere önümüzdeki hafta devam edilmesinin kararlaştırıldığı ifade edildi. 

Ruslarla kritik İdlib görüşmesi sona erdi!

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre toplantı, Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal başkanlığında, Dışişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Milli İstihbarat Başkanlığı ile Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sergey Verşinin ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Suriye Özel Temsilcisi Büyükelçi Aleksandr Lavrentyev başkanlığında, Rusya askeri ve istihbarat makamları temsilcilerinden oluşan karma heyetler arasında yapıldı. 

Ruslarla kritik İdlib görüşmesi sona erdi! ile ilgili etiketler Rusya Dışişleri Bakanlığı İdlib kritik görüşme idlib meselesi rus heyeti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.