Rus turistler Türkiye'ye gelmeye işte bu yüzden mecbur

Türkiye'ye yönelik koyduğu uçuş sınırlamasını 22 Haziran'dan itibaren kaldıracak Rusya'nın önemli sahil kentlerini sel vurdu. Ortaya çıkan görüntüler Rus turistlerin Türkiye'yi beklenenden daha fazla tercih edeceği yönünde yorumlara neden oldu.

Rusya, koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'ye uyguladığı uçuş sınırlamasını 22 Haziran'dan itibaren kaldırıyor. Kararın uygulanmasıyla birlikte çok sayıda turistin Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Öte yandan Rusya'daki önemli sahil kentlerinin son durumu Rus turistlerin neden Türkiye'ye gelmeyi beklediklerini ortaya koydu. Ülkenin önemli sahil kentleri olan Yalta, Kerç, Rostov ve Krasnodar gibi kentler aşırı yağışlar sonrası meydana gelen selle boğuşuyor.

Yerel medyada ortaya çıkan görüntüler, Rusya'nın turizm kentlerinin ne hale geldiğini ortaya koydu.

ACİL DURUM İLAN EDİLDİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde başlayan şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel nedeniyle Kırım'da acil durum ilan edildi. Rusya'ya bağlı olan otonom bir yapı olan Kırım yönetimin başındaki isim Sergey Aksenov bölgede acil durum ilan ederken, selin vurduğu Kerç kentini bir motorla gezdiği görüntüler medyada yer aldı.

Rus turistler Türkiye'ye gelmeye işte bu yüzden mecbur

Rus turistler Türkiye'ye gelmeye işte bu yüzden mecbur ile ilgili etiketler Rusya Sel (Doğa olayı) Türkiye turizm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.