Rus turistler İspanya'da Ukrayna asıllı barmeni öldüresiye dövdü!

İspanya'nın Alicante şehrinde tatil için bulunan Rus turistler, aksanından Ukrayna asıllı olduğunu anladıkları bir barmeni öldüresiye darp etti. O anlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerin internette dolaşıma girmesinden sonra tepkiler çığ gibi büyüdü.

İspanya'nın Alicante şehrinde bulunan bir barda meydana gelen olay tepki çekti.

AKSANINDAN UKRAYNALI OLDUĞUNU ANLADILAR

Bölgedeki kaynaklardan edinilen bilgilere göre İspanya'da tatil için misafir olarak bulunan Rus turistler, Alicante şehrinde bir bara girdiler.

İçeceklerini söylerken İspanya'da yaşayan ve çalışan Ukrayna asıllı barmenin aksanından şüphelenip nereli olduğunu sordular. 

Barmenin 'Ukraynalıyım' demesi üzerine ortalık bir anda savaş alanına döndü.

RUS TURİSTLER BARMENİ UZUN SÜRE DARP ETTİ

Çevredekilerden 1-2 kişi hariç herkesin korkuyla mekanı terk ederek saldırgan Rus turist ve darp ettikleri Ukraynalı barmeni yalnız bırakmaları ise dikkat çekti. 

Güvenlik kamerasına yansıyan şiddet olayının internette dolaşıma girmesinin ardınan tüm dünyadan tepkiler çığ gibi büyüdü. 

Daha önce de Almanya'daki bir Rus, Ukrayna bayrağı gördüğü bir aracın sahibi olan rahibe levye ile saldırmıştı. 

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu

 

Rus turistler İspanya'da Ukrayna asıllı barmeni öldüresiye dövdü! ile ilgili etiketler İspanya Rus Turist Ukrayna Darp video Savaş alicante barmen görüntü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.