Rus saldırısının boyutu gün ışıyınca ortaya çıktı: Sivil can kayıpları var

Rusya'nın bu sabah Ukrayna'ya yaptığı saldırının boyutu gün ışıyınca ortaya çıktı. Kiev'e düzenlenen saldırılarda siviller de hayatını kaybetti Ukrayna, Rus saldırıları nedeniyle 7 kişinin hayatını kaybettiğini ve 9 kişinin yaralandığını açıkladı.

Rus ordusu sabaha karşı havadan birçok şehri bombalarken Belarus sınırından da Ukrayna'ya girdi. Binlerce Ukrayna vatandaşı şehirden kaçmaya çalışırken saldırının boyutu sabah ortaya çıktı.

Rus işgalinden sonra Ukrayna halkı büyük zarar gördü. Birçok insan hayatını kaybederken yüzlerce kişi de yaralandı. Rusya'nın hava saldırısında yaralanan ve hayatını kaybedenlerin fotoğrafları da ortaya çıktı.

Rus saldırısının boyutu gün ışıyınca ortaya çıktı: Sivil can kayıpları var

SİVİL CAN KAYIPLARI VAR

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesi sırasında Harkiv kentinde düzenlenen bir hava saldırısı sonrası, sivillerden yaralanan ve hayatını kaybedenler oldu. Ukrayna, Rusya'nın saldırılarında7 kişinin hayatını kaybettiğini ve 9 kişinin yaralandığını duyurdu.

Rusya Luhansk bölgesinde iki köyde kontrolü sağladı. Ukrayna Polisi tarafından yapılan açıklamaa Rusya’nın bölgede iki köyü ele geçirdiği duyuruldu.

Rus saldırısının boyutu gün ışıyınca ortaya çıktı: Sivil can kayıpları var ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Saldırı sivil can kaybı kiev
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.