Rus paralı asker grubu Wagner, Rus ordusuna ait uçağı böyle düşürdü!

Rusya'ya baş kaldıran ve darbe yapmak isteyen Rus paralı asker grubu Wagner, Rus ordusuna ait Il-22 Elektronik harp uçağının düşürüldüğünü iddia etti ve bu anın görüntülerini paylaştı.

Rusya'da darbe girişimi için eylemlerini ve söylemlerini sürdüren Rus paralı asker grubu Wagner, Rus ordusuna ait bir uçağı düşürdü.

Il-22 tipş elektronik harp uçağının Voronezh bölgesinde düşürülme anının görüntüleri paylaşan Wagner, tansiyonu yükseltmeye devam ediyor.

PUTİN: BU BİR DARBEDİR. CEZASINI VERECEĞİZ

usya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Wagner ile yaptığı açıklamada "Karşımızda olan tam da hainlik. Biz askerlerimizi desteklemek istiyoruz. Çünkü biliyorsunuz aslında Wanger güçleri de Rusya’nın birliği için hayatını veriyordu. Ama onların arasında hainler var.

Herhangi bir iç ayaklanma bizim için büyük bir darbedir. Rusya’ya darbedir. Bunun cezasını vereceğiz. Cezası ağır olacaktır." ifadelerini kullandı.

PRİGOJİN GERİ ADIM ATMIYOR

Wagner lideri Prigojin'den Rus lideri Putin'in açıklamalarına "Biz vatanseveriz. Kimsenin Putin'in emriyle teslim olmaya niyeti yok" cevabı geldi.

Rus paralı asker grubu Wagner, Rus ordusuna ait uçağı böyle düşürdü! ile ilgili etiketler Yevgeniy Prigojin Rusya uçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.