Rus ordusuna ait araç, Ukrayna sokaklarında pusuya düşürülerek çapraz ateşe tutuldu!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'i almaya çalışan Rus ordusuna karşı Ukrayna ordusunun direnişi sürerken sıcak bölgeden çarpıcı görüntüler geliyor. Son olarak Rus ordusuna ait bir askeri aracın Ukraynalı askerler tarafından pusuya düşürüldüğü anlar gündem oldu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in talimatı ile başlayan Ukrayna işgalinin 3. gününde hareketli anlar yaşanmaya devam ediyor. 

Rus ordusu başkent Kiev'i ele geçirmek için kara ve hava saldırılarına devam ederken Ukrayna ordusu direniş faaliyetlerini sürdürüyor.

UKRAYNA VE RUS ORDUSU SOKAKLARDA SAVAŞIYOR

Sosyal medyada Ukrayna vatandaşları tarafından paylaşılan görüntülerde Ukrayna ve Rus ordusunun karşılıklı olarak sokaklarda savaştığı görüldü.

 

Rus ordusuna ait araç, Ukrayna sokaklarında pusuya düşürülerek çapraz ateşe tutuldu!

UKRAYNA ASKERİ ÇAPRAZ ATEŞE TUTTU

Paylaşılan görüntülerden birinde Rus askeri aracının, Ukrayna askerinin çapraz ateşine maruz kaldığı ve aracı kullanan askerin çaresizliği gözler önüne serildi.

 

BAKANLIK: SAKİN OLUN, KAPILARINIZI AÇMAYIN

Öte yandan Ukrayna İçişleri Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Rus ordusunun kayıplarının giderek arttığına dikkat çekildi. Vatandaşlara da çağrıda bulunan bakanlık, "Şehrimizin sokaklarında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Sakin olun ve kapılarınızı açmayın, en yakındaki sığınaklara geçin" uyarısında bulundu.

 

RUS ORDUSUNUN KAYIPLARI ARTIYOR

Yapılan yazılı açıklamanın devamında şu ana kadar 3 bin 500 Rus askerinin öldürüldüğü, 200 Rus askerinin de esir alındığı detayına yer verildi. Ayrıca Ruslara ait 14 uçak, 18 helikopter ve 102 tankın etkisiz hale getirildiği bilgisi de paylaşıldı.

 

Rus ordusuna ait araç, Ukrayna sokaklarında pusuya düşürülerek çapraz ateşe tutuldu! ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Rus asker Savaş ukraynalı sokak pusu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.