Rus ordusu, Lugansk’ta petrol işleme tesisini bombaladı

Rusya, Ukrayna’nın Lugansk bölgesinde yer alan bir petrol işleme tesisini vurdu. Bombardıman sonrası tesiste yangın çıktı. Saldırıda ölü ya da yaralı sayısına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali 28 gündür devam ediyor. Ukrayna’daki askeri merkezlerin yanı sıra stratejik noktalar da Rus bombardımanı altında kaldı.

Rusya ordusu, Ukrayna’nın Lugansk bölgesindeki bir petrol işleme tesisini bombaladı. Bombardıman sonrası tesis alevlere teslim olurken, Ukrayna Acil Durumlar Servisi’ne bağlı ekipler olay yerine gelerek yangın söndürme çalışmaları başlattı.

Tesisten yükselen dumanlar gökyüzünü kaplarken, olayda ölü ya da yaralı sayısına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Rus ordusu, Lugansk’ta petrol işleme tesisini bombaladı ile ilgili etiketler Rusya petrol işleme tesisi bombardıman Lugansk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.