Rus ordusu Kırım'dan böyle geçti! Belarus'tan da geçtiler

Rusya bugün sabah saatlerinde Ukrayna'ya saldırı başlattı. Rus askerleri Ukrayna'nın doğusu başta olmak üzere bazı kesimlerde saldırı gerçekleştiriyor. Öte yandan Ukrayna, Rus askerlerinin Kırım ve Belarus'tan giriş yaptığı görüntüleri paylaştı.

Ukrayna Devlet Sınır Muhafızları tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’nın, Rusya ve Belarus sınırı tarafından Rusya’nın saldırısına uğradığı belirtildi.

Ukrayna Devlet Sınır Muhafızları tarafından yapılan açıklamada, yerel saatle 05.00 sıralarında Ukrayna’nın, Rusya ve Belarus sınırı tarafından Rusya’nın saldırısına uğradığı belirtildi. Saldırıda, sınır birlikleri ve kontrol noktalarının topçu, ağır teçhizat ve hafif silahlarla hedef alındığı ve bunun Luhansk, Sumy, Kharkiv, Chernihiv ve Zhytomyr bölgelerinde gerçekleştiği ifade edildi.

Rus ordusu Kırım'dan böyle geçti! Belarus'tan da geçtiler

Öte yandan sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Senkivka-Velesivka bölgesinde Rus tanklarının sınırı geçtiği görüldü.

RUS TANKLARI KIRIM'DAN BÖYLE GEÇTİ

Ukrayna Devlet Sınır Muhafızları, bugün yerel saatle 05.00’da Rus ordusunun Kırım’dan giriş yaptığı anlara ilişkin görüntüleri yayınladı.

Rus ordusu Kırım'dan böyle geçti! Belarus'tan da geçtiler - Resim : 2

Ukrayna Devlet Sınır Muhafızları’ndan yapılan açıklamada, “Devlet Sınır Muhafız Teşkilatı tarafından bildirildiği üzere, Rusya'nın saldırganlığı bugün saat 5.00 sıralarında gerçekleşti. Bir saldırı da Kırım yönünden geldi” denildi.

 

Rus ordusu Kırım'dan böyle geçti! Belarus'tan da geçtiler ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Kırım Belarus rus askeri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.