Rus ordusu Harkov'u yerle bir etti: Şehrin son durumu sabah ortaya çıktı

Rus ordusu Ukrayna'nın en büyük ikinci kenti olan Harkov'u dün gece saatlerinden itibaren bombaladı. Rus saldırısının sonrası kentin son durumu sabah erken saatlerde ortaya çıktı. Harkov Valisi, saldırılarda 21 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 7. güne girdi. Rus askerleri, pazar günü girmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı Harkov'u ağır bombardımana tutuyor. Gece boyunca bombaların hedefi olan kentin geldiği son durum sabah saatlerinde ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde patlayan bombalar sonrası kentin yıkılmış hali gözler önüne serildi.

EN AZ 21 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Harkov Valisi, bombardıman altındaki kentteki son durumu açıkladı. Vali, Rus bombardımanında en az 21 kişinin yaşamını yitirdiğini, 112 kişinin de yaralandığını söyledi.

POLİS MERKEZİ VE İSTİHBARAT YERLEŞKESİ BOMBALANDI

Rus ordusu, Harkov'da polis binası ve istihbarat yerleşkesini bombaladı. Saldırı sonrası yerleşkenin ağır hasar aldığı görüldü.

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın güvenlik ve istihbarat altyapısının vurulacağını, bu noktalara yakın yaşayan Kievlilerin 'evlerini yeri terk etmeleri gerektiğini' duyurmuştu.

Rus ordusu Harkov'u yerle bir etti: Şehrin son durumu sabah ortaya çıktı ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Harkov işgal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.