Rus model, Burak Özçivit'in vücuduna övgüler dizdi!

Daha önce Burak Özçivit'in fotoğrafına "güzel" yorumunu yapan Rus model Victoria Bonya, şimdi de "Çok iyi bir vücuda sahipsin adamım" notunu düştü.

İranlı model Mahlagha Jaberi'den sonra, Burak Özçivit'in fotoğrafına bu defa da Rus model Victoria Bonya yorum yaptı.

turtyr

İRANLI MODEL "YAKIŞIKLI" NOTUNU DÜŞMÜŞTÜ

Burak Özçivit'in aylar önce fotoğrafına İranlı model Mahlagha Jaberi, "yakışıklı" diye yorum yapmıştı. Özçivit'in sevgilisi Fahriye Evcen'in kıskançlık krizine girdiği iddia edilmişti.

yeryey_1
ARDINDAN RUS MODEL "GÜZEL" DEMİŞTİ

Daha sonra da Rus model Victoria Bonya, Özçivit'in bu karesine İngilizce "nice" yani "güzel" yorumunu yapmıştı.

ertyer
"ÇOK İYİ BİR VÜCUDA SAHİPSİN"

Daha önce Burak Özçivit'in fotoğrafına ‘güzel’ yorumunu yapan Rus model Victoria Bonya, şimdi de Özçivit için “Vücuduna güzel şekil vermişsin adamım!” notunu düştü. Geçtiğimiz aylarda İranlı model Mahlagha Jaberi de ünlü oyuncunun bir fotoğrafına “yakışıklı” diye mesaj atmış, bu yorum üstüne Fahriye Evcen'in kıskançlık krizine girdiği iddia edilmişti.

Rus model, Burak Özçivit'in vücuduna övgüler dizdi! ile ilgili etiketler Burak Özçivit Fahriye Evcen rus model victoria bonya övgü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.