Rus milyarderden savaş tepkisi: Biz karşıyız! Ukrayna'daki durum kabul edilemez!

Rusya-Ukrayna savaşı, 6'ncı gününde de devam ediyor. Tüm dünyanın tepki gösterdiği harekata, Rusya'dan da tepkiler geliyor. Rusya'nın en büyük bankalarından Tinkoff’un kurucusu Oleg Tinkov, ülkesinin Ukrayna'ya başlattığı askeri harekata tepki gösterdi. Ukrayna'daki durumun kabul edilemez olduğunu belirten Tinkov, savaşa karşı olduğunu söyledi.

Ünlü Rus iş insanı ve Rusya'nın en büyük bankalarından Tinkoff’un kurucusu Oleg Tinkov, sosyal medya sitesi Instagram’dan yaptığı açıklamada, bir süre önce kurduğu fonla, kan kanseri olan insanların hayatlarını kurtarmaya çalıştıklarını anlattı.

"UKRAYNA'DA HER GÜN MASUM İNSANLAR ÖLÜYOR"

Kendisinin de kanserle mücadele etmek zorunda kaldığını dikkati çeken Tinkov, “Yaşamın ne kadar kırılgan olduğunu bizzat kendim gördüm. Şimdi Ukrayna'da her gün masum insanlar ölüyor, bu kabul edilemez bir durum.” değerlendirmesinde bulundu.

Tinkov, devletlerin parasını savaş yerine insanları iyileştirmek için kullanmaları gerektiğine işaret ederek, “Biz bu savaşa karşıyız.” ifadesini kullandı.

Daha önce de Rus milyarder Mikhail Fridman ve Oleg Deripaska, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısına karşı çıkarak "barış" çağrısında bulunmuştu.

Rus milyarderden savaş tepkisi: Biz karşıyız! Ukrayna'daki durum kabul edilemez! ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Putin rus milyarder Oleg Tinkov
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.