Rus diplomatların Ukrayna'dan ayrılmaya başladığı iddia edildi!

Rus devlet haber ajansı RIA Novosti'nin haberine göre, Rus diplomatlar Ukrayna'yı terk ediyor. Ajansa konuşan ismi belirtilmeyen bir kaynak, "Ukrayna vatandaşlarının açıklamalarına göre, Ukrayna'daki Rus diplomatlar ve konsolosluk görevlileri Rusya'ya gitmeye başladı" dedi.

Rus devlet haber ajansı RIA Novosti, Rus diplomatların Ukrayna'yı terk ettiğini öne sürdü.

Ajansa konuşan ismi belirtilmeyen bir kaynak, "Ukrayna vatandaşlarının açıklamalarına göre, Ukrayna'daki Rus diplomatlar ve konsolosluk görevlileri Rusya'ya gitmeye başladı" dedi.

KAYIT YAPTIRMADA ZORLUKLAR YAŞANIYOR

Sputnik de Ukraynalı bir kaynağa dayandırdığı haberinde, “Ukraynalı vatandaşların ifadelerine göre, Ukrayna'daki Rus diplomatlar ve konsolosluk görevlileri Rusya'ya gitmek üzere Ukrayna’dan ayrılmaya başladı. Konsolosluklara ve elçiliğe kabul için kayıt yaptırmada karşılaşılan zorluklar da bunu kanıtlıyor” dedi.

Öte yandan Rusya-Ukrayna krizinde dün sıcak saatler yaşandı. ABD cephesinden gelen 'işgal başlayabilir' açıklamalarını Rusya yalanladı. Çok sayıda ülke, Ukrayna'daki vatandaşlarına ülkelerine geri dönme çağrısı yaptı.

 

 

Rus diplomatların Ukrayna'dan ayrılmaya başladığı iddia edildi! ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya ABD rus diplomat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.