Rus çelik kralının yatına 23 tankerle taşıdılar!

Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Ege Port Limanı'na yanaşan, Rusya'nın çelik ve metal kralı Viktor Rashnikov'a ait 144 metre uzunluğundaki 'Ocean Victory' isimli mega yata, 23 tanker dolusu yakıt alındı. Yatın deposuna pompalanan 518 ton yakıtın faturası 2 milyon 500 bin lirayı buldu.

Muğla'nın Bodrum ilçesi kıyılarında ailesiyle birlikte tatil yapan Rus iş adamı Viktor Rashnikov'a ait helikopterli mega yat 'Ocean Victory', yakıt almak için Kuşadası Ege Ports Limanı'na yanaştı.

YATIN DEĞERİ 300 MİLYON DOLAR
Rashnikov ve ailesi uçakla Bodrum'dan Rusya'ya dönerken, 300 milyon dolar değerindeki 8 katlı yat, 50 personeliyle yakıt ve yiyecek ikmali yapmak üzere dün Kuşadası'na geldi.

Rus çelik kralının yatına 23 tankerle taşıdılar!

Geceyi açıkta geçiren yat, bu sabah Ege Ports Limanı'na yanaştı. Akaryakıt deposu yaklaşık 2 milyon 500 bin liralık, toplam 518 ton yakıt alabilen yat için 23 tanker sıraya girdi. Yata hizmet veren acente yetkilileri, yakıt ve yiyecek ikmalinden sonra yatın personeli ile birlikte Yunanistan'ın Atina Limanı'na hareket edeceğini söyledi.

Rus çelik kralının yatına 23 tankerle taşıdılar! - Resim : 2

Rus çelik kralının yatına 23 tankerle taşıdılar! ile ilgili etiketler yat rus çelik kralı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.