Rus basını duyurdu! Fenerbahçe yeni forveti Dzyuba'ya kavuşuyor

Portekizli Jorge Jesus'u teknik direktörlük görevine getiren sarı-kanaryalar transferde de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Rus basını, Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki deneyimli forvet Artem Dzyuba ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertliler şimdiye kadar Bruma ve Lincoln Henrique'yi kadrosuna kattığını resmen açıklamıştı.

RUS BASINI 33 YAŞINDAKİ GOLCÜYLE ANLAŞMAYA VARILDIĞINI DUYURDU

Sarı-lacivertlilerde Jesus'un talimatları doğrultusunda kadroyu güçlendirmek için yöneticiler yoğun mesai harcıyor. Fenerbahçe'de forvet transferi gündeme gelen isimlerden biri de Artem Dzyuba olmuştu. Rus basını, sarı-lacivertli ekibin 33 yaşındaki golcü ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Rus basını duyurdu! Fenerbahçe yeni forveti Dzyuba'ya kavuşuyor

İŞTE SÖZLEŞME DETAYLARI!

Rusya'da yayın yapan Match TV'nin haberine göre, Fenerbahçe Dzyuba ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli golcünün sarı-lacivertlilerden 2.5 milyon Euro'nun üstünde bir maaş alacağı belirtildi. Haberde Dzyuba ile Fenerbahçe'nin uzun süredir görüştüğü ifade edildi.

İMZA PARASI VE BAŞARI BONUSLARI DA ALACAK

Dzyuba'nın 2.5 milyon Euro'nun üstünde maaşın yanı sıra, imza parası ve başarı bonusları da alacağı belirtildi.

DENEYİMLİ GOLCÜ RUS MİLLİ TAKIMINDA DA OYUNUYOR

Zenit ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki forvet geçtiğimiz yıl 39 maçta 13 gol 10 asistlik performans sergilemişti. Rus Milli Takımı'nda da oynayan 1.96'lık santrfor, 55 maçta 30 gol kaydetti.

ARTEM DZYUBA'YI TANIYALIM

Profesyonel kariyerine 2006 yılında Spartak Moskova kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Tom Tomsk, Rostov ve Zenit St. Petersburg kulüplerinde oynadı. 22 Ağustos 1988, Zenit St. Petersburg takımında forvet pozisyonunda görev yapan Rus millî futbolcudur.

 

Rus basını duyurdu! Fenerbahçe yeni forveti Dzyuba'ya kavuşuyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer artem dzyuba rus basını
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.