Rus askerlerin telefon konuşmasından yansıdı: Ünlü kahin Baba Vanga'yı anlatarak ağladı

"Balkanların Nostradamus'u" olarak bilinen ünlü kahin Baba Vanga, Ukrayna'da savaşan bir Rus askerin telefon konuşmasına yansıdı. Rus asker yaptığı konuşmada ünlü kahini anlatarak ağladı. Söz konusu görüşme Ukraynalı istihbarat birimleri tarafından kaydedildi.

Dünyanın koşar adım insanlık tarihinin en yıkıcı savaşlarından birine gittiği 1911 yılında Ustrumca'da dünyaya gelen Baba Vanga, fırtınalı bir hayatın ardından 11 Ağustos 1996 tarihinde öldüğünde "Balkanların Nostradamus’u" olarak anılmasını sağlayacak bir hayat hikayesi bıraktı. Baba Vanga’yı inceleyen ve araştıran birçok kişi, onun yakın geçmişte yaşanan bir dizi önemli olayı da yıllar öncesinden görmüş olduğunu iddia ediyor. Bu olaylar arasında en dikkat çekenleri ise SSCB’nin çöküşü, 2004 yılında gerçekleşen Tayland tsunamisi ve Barack Obama’nın ABD başkanı seçilmesi olarak biliniyor. Daha önce 2022 yılı için 6 farklı kehanette bulunduğu iddia edilen Baba Vanga, şimdi de Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin yaptığı iddia edilen kehanetle gündemde.

TELEFON GÖRÜŞMELERİNİN KONUSU OLDU

Milliyet'ten Oğucan Atış'ın derlediği habere göre, Ukrayna istihbaratı, Rus birliklerinin Ukrayna topraklarına girmesinden bu yana kimi zaman Rus askerlerinin kendi aralarında yaptığı konuşmaları kimi zaman ise Rus askerlerin aileleriyle kurduğu iletişimi kayıt altına aldı. Uzmanlar, bu durumun sebebini Rus ordusunun kullandığı iletişim sistemlerinin takip ve dinlemeye karşı zayıf olmasıyla açıklıyor. Son olarak Ukrayna istihbaratı tarafından yayınlanan kayıtlarda ise bir Rus asker ile karısı arasında gerçekleşen telefon görüşmesine ilişkin detaylar paylaşıldı.

Yayınlanan telefon görüşmesinde Rus asker, karısına maaşının yatırıldığını haber veriyor. Kadın ise şu an için maaşı umursamadığını belirterek kocasını özlediğini, bir aile olarak en kısa sürede bir arada olmak istediklerini söylüyor. Kadın, telefonun diğer ucundaki kocasına "Maaş umurumda değil, evde olmanı istiyorum" diyor.

Bu sözler üzerinde ailesini ve evini özlediğini söyleyen asker, "Ben de evde olmayı çok özledim fakat şu an durum kısa sürede gelebileceğim şekilde ilerlemiyor" şeklinde cevap veriyor. Baba Vanga’nın savaşa dair bir kehaneti olduğunu söyleyen kadın, kocasına "Vanga’nın dediklerine göre tüm bu savaş 2 yıl sürecekmiş" diyor. Kadın, ağlayarak, "Dün gün boyu düşündüm. Senden 2 yıl uzak kalmaya dayanabileceğimi sanmıyorum" şeklinde konuşuyor. Telefon görüşmesi, askerin karısını teselli etmesiyle sona eriyor.

'DÜNYANIN EFENDİSİ OLACAK'

2000 yılında Kursk denizaltı faciasını doğru bir şekilde tahmin etmek de dahil olmak üzere yüzlerce tahminde bulunduğu iddia edilen Baba Vanga’nın, Ukrayna-Rus savaşını öngördüğü ve Putin'in 'Dünyanın Efendisi' olacağı yönünde kehanette bulunduğu belirtilmişti. 1979'da verdiği bir röportajda, Baba Vanga’nın, "Her şey buz gibi çözülecek fakat sadece bir tanesi dokunulmadan kalacak. Vladimir'in görkemi, Rusya'nın görkemi. Çok fazla kurban verilecek ve Rusya'yı kimse durduramaz. Her şey onun tarafından yoldan kaldırılacak, önüne çıkan engelleri aşacak ve dünyanın efendisi olacak" şeklinde konuştuğu ifade edilmişti.

2022 YILI İÇİN 6 KEHANETİ VAR

Tüm dünyada zor bir dönem olarak kabul edilen 2020 yılının ardından Vanga’nın neler söylediği birçok kişi tarafından takip ediliyor. Vanga’nın 2022 yılı için yaptığı bazı tahminlerin ise şok edici bir doğrulukla gerçekleştiği düşünülüyor. Hatta Baba Vanga’nın 2022 için yaptığı tahminlerden 3'ü gerçekleşti bile.

Tüm dünyanın yeni bir salgın hastalıktan endişe ettiği bu günlerde, Vanga’nın yaptığı ölümcül salgın kehaneti birçok kişide endişe yaratıyor. Vanga, Sibirya’da donmuş toprağın altında hapsolmuş ölümcül bir virüsün keşfedileceğini söylemişti. Günümüzde bazı bilim insanları, küresel ısınma ve dünya nüfusunun artışı sebebiyle insanlığın yakın gelecekte Kovid-19 benzeri virüsler ile karşı karşıya kalacağını belirtiyor.

Vanga’nın bir diğer önemli tahminleri ise ciddi bir kuraklık, su baskını ve kıtlık yaşanacağı yönünde. Birçok kişi Avrupa’da yaşanan aşırı sıcakların, dünya genelinde yaşanan tahıl krizinin ve yakın zamanda Pakistan’da yaşanan su baskınlarının Vanga’nın kehanetleri ile örtüştüğünü düşünüyor. Baba Vanga, yoğun sıcaklar sonucunda büyük bir içme suyu krizi ve çekirge istilası yaşanacağına da tahminlerinde yer vermişti. Vanga’nın 2022 yılı için yaptığı tahminlerde uzaylı istilası ve sanal gerçekliğin günlük hayatta daha çok yer alması da bulunuyor.

Baba Vanga’nın 2023 yılına yaptığı yönelik kehanetlerinin nükleer savaş, devasa bir güneş fırtınası ve dünyanın yörüngesinin değişeceği şeklinde olduğu iddia ediliyor.

Rus askerlerin telefon konuşmasından yansıdı: Ünlü kahin Baba Vanga'yı anlatarak ağladı ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna asker baba vanga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.