Rus ambulans konvoyu Belarus'a giderken görüntülendi

Ukrayna'ya savaş açan Rusya'nın ağır kayıplar verdiği haberleri gelirken, Ruslara ait ambulans konvoyu, Ukraynalı bir vatandaş tarafından kaydedildi. Ayrıca Rus askerlerinin trenle Belarus’ta farklı bir noktaya sevk edildiği de bölgeden gelen görüntüler arasında...

Saldırının 5. gününde Rusya, Ukrayna’da ağır kayıplar vermeye devam ediyor. Ukraynalı bir vatandaş, 8 adet ambulanstan oluşan Rus konvoyunu Belarus sınırına ilerlerken görüntüledi.

Ambulanslarda yaralı Rus askerlerinin olduğu tahmin edilirken, başka bir görüntüde de Rus askerlerinin trenle Belarus’ta farklı bir noktaya sevk edildiği belirlendi.


İHA

Rus ambulans konvoyu Belarus'a giderken görüntülendi ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Ukrayna savaşı ambulans konvoyu rus askerleri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.