Ruh Hastası 3 Burç... Hangi Burcun İnsanı Ruh Hastasıdır?

Astrolojiye göre her burç kendi doğum haritesı ile birlikte kendine has özellikler taşıyor. Tabi bunun içerisinde ruh hastalıkları da yer alıyor. Kendi karakterini burçlarda bulanlar çoğunlukla ruh hastalıklarına da rastlıyor. Koç, Boğa, Terazi, Balık, Yengeç, Yay, Aslan, Akrep, Başak, İkizler ve Kova burçları içerisinde en ruh hastası 3 burç hangisi? Hangi burcun insanı ruh hastasıdır?

Ruh Hastası 3 Burç... Hangi Burcun İnsanı Ruh Hastasıdır konusunda birçok tartışma vardır. Depresyon, şizofreni gibi ruh hastalıklarına teşne olan burçlar konusunda bilgi arayışında olan astroloji meraklıları için hangi burcun insanı ruh hastasıdır sorusuna yanıt aradık. Malum, yaşadığımız şu çağda ruh ve sinir hastalıkları konusunda inanılmaz bir artış söz konusu. Burçlar da hayatımızı, karakterimizi ve yaşam tarzımızı belirlediğine göre ruh hastalıklarımız da burçlarımıza göre şekilleniyor. Koç, Boğa, Terazi, Balık, Yengeç, Yay, Aslan, Akrep, Başak, İkizler ve Kova burçları içerisinde en ruh hastası 3 burç hangisi? Hangi burcun insanı ruh hastasıdır?

EN RUH HASTASI 3 BURÇ!

KOÇ: Şizofreni adayı Koç burcu, öfke kontrolü konusunda oldukça yetersiz bir burçtur. Sinirden gözü dönme konusunda en birinci burç olan Koç burcu, olayların her yönünü ve ihtimalini düşünmek konusunda adeta arızlı tiplerdir. Bu haliyle hangi burcun insanı ruh hastasıdır sorusunun yanıtı kolaylıkla Koç burcudur.

İKİZLER: İkizler burcunun enerjisine hepimiz hayranızdır. Bu enerji ile birlikte daldan dala atlayan ikizler burcu en ruh hastası burçlar arasında birinciliği kimseye kaptırmaz. Zira bu hiperaktivite ve dikkat eksikliği ikizler burcunu hem ilişkilerde hem de sosyal hayatta sabit bir noktada tutamaz. Bir gün iyi bir gün kötü davranma konusunda ihtisas yapmış olan ikizler burcu en psikopat burçtur.

YENGEÇ: Her zaman ilgi ve önemsenmek isteyen Yengeç burcu takıntılar konusunda adeta uzmandır. Her zaman en çok konuşulan ve en sevilen kişinin kendisi olmak isteyen Yengeç burcu histerik kişilik bozukluğu konusunda muzdariptir. Hangi burcun insanı ruh hastasıdır sorusunun yanıtı kolaylıkla Yengeç burcudur.

Ruh Hastası 3 Burç... Hangi Burcun İnsanı Ruh Hastasıdır? ile ilgili etiketler burç en psikopat burç en ruh hastası burç hangi burç ruh hastasıdır
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.