Ruben Amorim: Beşiktaş bize göre oldukça kaliteli bir takım

Sporting Lizbon Teknik Direktörü Ruben Amorim, 4-1 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından, "İstediğimiz galibiyeti aldık. Beşiktaş bize göre oldukça kaliteli bir takım. Bizim tecrübe eksikliğimiz var. 4'üncü golden sonra galibiyeti aldığımıza emin oldum. Oyuncularımın  kalitesiyle maçı aldık" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 3. maçında Portekiz şampiyonu Sporting Lizbon'a 4-1 mağlup olan Beşiktaş, 3'te 0 yaptı. Sporting ise gruptaki ilk galibiyetini alarak gruptan çıkma umudunu korudu... Maçın basın toplantısında konuşan Sporting Lizbon Teknik Direktörü Ruben Amorim "Beşiktaş bize göre oldukça kaliteli bir takım" yorumunu yaptı.

Amorim, Beşiktaş'a karşı çok zor bir maç olacağını bildiklerini ve tahmin ettikleri gibi zor bir maç olduğunu belirterek, "Beşiktaş çok güçlü başladı maça. Coates'in golüyle oyunun dinamiği değişti. Defans yönünde golden sonra iyiydik. Dortmund maçındaki hatalarımızı düzelttik. İstediğimiz galibiyeti aldık. Beşiktaş bize göre oldukça kaliteli bir takım. Bizim tecrübe eksikliğimiz var. 4'üncü golden sonra galibiyeti aldığımıza emin oldum.  Oyuncularımın kalitesiyle maçı aldık. Kornerden attığımız goller, birbirinin aynısı olan gollerdi. Hatta penaltı pozisyonu da aynı organizasyonla gelişti. Bir şey bir kere oluyorsa şanstır, ikinci kez oluyorsa çalışılmış bir şeydir. Oyuncularım iyi hazırlandı ve karşılığını aldık" dedi.

"KORNERLERİ ÇOK İYİ ÇALIŞIYORUZ" 

Maçta iki gol atan Sebastian Coates ise ekip olarak iyi oynadıklarını belirterek, "Önemli galibiyet aldık, mutluyuz. İdmanlarda kanat organizasyonlarını da çalışıyoruz. Kornerleri çok çalışıyoruz. Bazen oluyor bazen olmuyor. Bugün oldu, kalitemizi gösterdik." diye konuştu.

Vodafone Park'taki atmosferle ilgili soruyu yanıtlayan Uruguaylı stoper, "Taraftarların baskı yapacağını biliyorduk, buna iyi tepki verdik." ifadelerini kullandı.

Ruben Amorim: Beşiktaş bize göre oldukça kaliteli bir takım ile ilgili etiketler Beşiktaş Ruben Amorim Sporting Lizbon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.