RTÜK'ten Kızılcık Şerbeti dizisi için karar: Yayın yasağı getirildi

SHOW TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Kızılcık Şerbetiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

Kızılcık Şerbeti dizisine RTÜK’ün verdiği 5 kez yayın durdurma cezasının 7 Nisan itibariyle uygulanması istenmişti. Bu cezaya karşı Show TV avukatları pazartesi sabahı itiraz hakkını kullanmıştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yüksek mahkeme itiraz talebini değerlendirdi. Son gelen detaya göre mahkeme yürütmeyi durdurdu ve RTÜK’ten de savunma istedi. Uzayan karar süreci nedeniyle “Kızılcık Şerbeti”nin geçtiğimiz hafta yayınlanacağı açıklanmıştı.

RTÜK CEZAYI KESTİ 

Show TV avukatlarının dava açması ile yürütme durdurma kararı verilen Kızılcık Şerbeti dizisine verilen 5 hafta program durdurma cezasında son dakika gelişmesi yaşandı. 

Ancak RTÜK bu karara itiraz ederek ceza gerekçesini ve savunmalarını mahkemeye sundu.  Ankara İdare Mahkemesi az öce verdiği kararla “Yürütmeyi durdurma” kararını kaldırdı.

RTÜK'ten Kızılcık Şerbeti dizisi için karar: Yayın yasağı getirildi ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti RTÜK
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.