RTÜK'ten Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programına inceleme

Hasan Can Kaya'nın hazırladığı 'Konuşanlar' gösterisi küfürlü içeriği nedeniyle sosyal medyada çok sayıda kişiden tepki almıştı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, programa inceleme başlatıldığını açıkladı.

Hasan Can Kaya'nın hazırladığı 'Konuşanlar' gösterisi küfürlü içeriği nedeniyle gündeme oturdu. Exxen'de yayınlanan programın görüntüleri sosyal medyada çok sayıda kişiden tepki aldı. Son olarak Nihat Genç ile Hasan Can Kaya arasındaki yaşanan polemik dikkat çekti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hasan Can Kaya'nın hazırladığı 'Konuşanlar' isimli programa inceleme başlatıldığını duyurdu.

Şahin, mesajında, "Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyalogların geçtiği “Konuşanlar” isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

RTÜK'ten Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programına inceleme ile ilgili etiketler RTÜK Hasan Can Kaya Konuşanlar Ebubekir Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.