"RTÜK yemek sahnelerini yasakladı" demişti: Emre Kınay'a RTÜK başkanından sert cevap

Oyuncu Emre Kınay, geçtiğimiz günlerde “Ramazan ayı boyunca yemek sahneleri yasaklandı” diyerek RTÜK'e yüklenmişti. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’den bu iddialara sert bir yanıt geldi.

Oyuncu Emre Kınay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, RTÜK’ün Ramazan dolayısıyla yapımcılara uyarı gönderdiğini ve yemek yeme, su içme gibi sahneleri yasakladığını iddia etmişti.

Emre Kınay paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

“RTÜK, yapımcılara uyarı göndermiş. 1 ay boyunca kahvaltı, yemek su dahil içilmeyecek sahnelerde, yasak.”

RTÜK BAŞKANI'NDAN SERT CEVAP

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Emre Kınay'ın iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Şahin Şunları söyledi:

"Dizi-film sektöründeki başarısızlıklarının üzerine siyasi kariyerinde de başarısız olmuş bir şahıs gündemde kalmak için çaresizce iftiraya başvurmuş. 1 Nisan şakası olmasını umduğum iddia tamamen asılsızdır, yalandır. RTÜK’ün yapımcılara Ramazan boyunca yemek sahnesi çekilmeyecek gibi bir yazı göndermesi söz konusu değildir."

İYİ PARTİ'DEN ADAY OLMUŞTU

Emre Kınay, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde İyi Parti’den Kadıköy Belediye Başkan Adayı olmuştu.

37 bin 383 oy alan Kınay, umduğunu bulamamıştı.

"RTÜK yemek sahnelerini yasakladı" demişti: Emre Kınay'a RTÜK başkanından sert cevap ile ilgili etiketler Emre Kınay RTÜK Ebubekir Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.