RTÜK Başkanı Şahin'den Halk TV ekibine saldırıya tepki

Marmaris İçmeler mahallesinde Halk TV'nin yanına yapılan saldırıya RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den tepki geldi. Saldırıyı asla kabul etmediklerinin altını çizen Şahin, "Bazılarının yaptığı gibi bizim için medyanın ötekileştirilmesi asla söz konusu değildir" dedi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Halk Tv ekiplerinin Marmaris İçmeler'de dün akşam gerçekleştirdiği programa yapılan saldırıyı kınadı.

Şahin, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Dün Ülke TV muhabirine hem de kadın bir gazeteciye yapılan, belli zihniyetin acı bir şekilde görmezden gelebildiği şiddeti kınadığımız gibi Halk TV'ye yapılan saldırıyı da kabul etmiyoruz. Bazılarının yaptığı gibi bizim için medyanın ötekileştirilmesi asla söz konusu değildir." dedi.


NE OLMUŞTU?

HalkTV'de yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça programı bu akşamki yayınını Muğla İçmeler'de gerçekleştiriyordu.

Canlı yayın sırasında yayına girmeye çalışan henüz kimliği belirlenemeyen kişiler yayının kesilmesinin ardından "Yanlış şeyler konuştuğunda engelleriz’’ diyerek yayın ekibine saldırdı.

Yapılan saldırının ardından harekete geçen polis, yarım saat içerisinde saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Sertan Yüce ile birlikte 5 kişiyi gözaltına aldı.

 

RTÜK Başkanı Şahin'den Halk TV ekibine saldırıya tepki ile ilgili etiketler Halk TV canlı yayın Saldırı Ebubekir Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.