Fenerbahçe, Royal Antwerp deplasmanında şov yaptı... Yarım saatte 3 golle gelen 3 puan!

Royal Antwerp' konuk olan Fenerbahçe, Belçika ekibini mağlup ederek bu sezon UEFA Avrupa Ligi gruplarında ilk galibiyetini aldı. Maçın ilk yarım saatlik bölümünde 3 gol atan, ilk yarıda dünyaları kaçıran Sarı-Lacivertliler için Avrupa macerası adeta yeniden başladı. Vitor Pereira'nın takımı Kayserispor maçı öncesi moral buldu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 4. haftasında tamam ya da devam maçında 3 puanı 3 golle aldı... İlk 3 hafta 2 puan toplayan Sarı-Lacivertliler, Royal Antwerp'i deplasmanda müthiş bir futbolla geçti.

Belçika'da galibiyeti getiren golleri Mert Hakan Yandaş, Max Meyer ve Mergim Berisha attı.

Belçika deplasmanına 5 ekiksle giden Fenerbahçe, 2 puanla 3. sırada yer alıyordu. Eintracht Frankfurt (1-1) ve Royal Antwerp (2-2) ile berabere kalan sarı-lacivertliler, Olympiakos'a ise 3-0 yenilmişti. Gruptaki ilk galibiyetini alarak puanını 5 yapan Kanarya, 25 Kasım'da Olympiacos deplasmanında ter dökecek.

D Grubu'nda bir beraberlik ve üç mağlubiyet sonucunda hanesine 1 puan yazdırabilen Royal Antwerp ise dördüncü ve son sırada yer alıyor. Grubun diğer maçında Eintracht Frankfurt deplasmanda Olymapiacos'u 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe, Royal Antwerp deplasmanında şov yaptı... Yarım saatte 3 golle gelen 3 puan!

ROYAL ANTWERP: Butez, Bataille, Almeida, De Laet, Vines, Yussuf, Verstraete, Gerkens, Fischer, Benson, Frey

FENERBAHÇE: Berke, Tisserand, Kim, Novak, Osayi-Samuel, Sosa, Mert Hakan, Ferdi, İrfan Can, Meyer, Berisha

 


Sarı-lacivertliler'de üç isim, sakatlıkları nedeniyle Royal Antwerp maçında forma giyemedi.

Süper Lig'de Konyaspor ile oynanan müsabakada sakatlanan Altay Bayındır, Enner Valencia ve Luiz Gustavo, yarın takımdaki yerlerini alamadı

Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Serdar Aziz ile Mesut Özil'in de kadroya dahil edilmesi beklenmiyor. UEFA'ya bildirilen listede yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun da müsabakada görev yapmadı.

Fenerbahçe, Royal Antwerp deplasmanında şov yaptı... Yarım saatte 3 golle gelen 3 puan! ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi royal antwerp Max Meyer Mert Hakan Yandaş Mergim Berisha
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.