Rotterdam'da iç savaşı andıran görüntüler: Polis, göstericiyi vurdu!

Hollanda'nın Rotterdam şehri savaş alanına döndü. Aşı karşıtları ve Covid kısıtlamalarına karşı çıkan vatandaşlar sokaklara çıkıp gösteri yapmaya başladı. Gösterilerin dozunun kaçmasının ardından polis müdahale etti. O andan sonra iç savaşı andıran görüntülere sahne olunan şehirde bir polisin vatandaşı vurduğu anlar da kameraya yansıdı. Hala silah sesleri duyulmaya devam ettiği bilgisi geliyor.

Hollanda'nın ünlü Rotterdam şehri tanınmaz hale geldi. Polis göstericileri vurdu, göstericiler şehri ve polis araçlarını ateşe verdi.

AŞI KARŞITLARI ŞEHRİ YERLE BİR ETTİ

Hollanda'nın Rotterdam şehrinde, aşıya ve Covid-19 kısıtlamalarına karşı çıkan ve halk sağlığını hiçe sayan kişiler sokakları savaş alanına çevirdi. Polisle karşı karşıya gelen gruplar Hollanda polisiyle çatıştı.

Çatışmalar sonrası Roterdam tanınmaz hale geldi. Şehirde hala yer yer silah seslerinin yükseldiğine tanık olunuyor. 

HOLLANDA POLİSİ GÖSTERİCİYİ VURDU

Hollanda polisinin bir göstericiyi silahla vurduğu anlar ise kameralara yansıdı. Polis kurşunu ile birçok gösterici yaralandı

Göstericiler ise yer yer görüldüğü üzere polis araçlarını ateşe verdi. 

 

Rotterdam'da iç savaşı andıran görüntüler: Polis, göstericiyi vurdu! ile ilgili etiketler Hollanda polis protesto rotterdam covid aşı gösterici gösteri vurdu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.