Ronaldinho'nun annesi koronavirüse yenildi

Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs, Brezilyalı efsaneci futbolcuyu da buldu. Bir süre önce annesinin koronavirüs tedavisi gördüğünü açıklayan Ronaldinho, kısa süre önce de vefat haberini duyurdu. Brezilya Sağlık Bakanlığının verilerine göre, son 24 saatte 1212 kişinin ölmesiyle, Covid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 245 bin 977'ye, 57 bin 472 yeni vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 10 milyon 139 bin 148'e yükseldi.

Francesco Totti'nin babası ve Jürgen Klopp'un annesinden sonra Ronaldinho'nun annesi de koronavirüsten hayatını kaybetti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs, Brezilyalı efsaneci futbolcuyu da buldu. Bir süre önce annesinin koronavirüs tedavisi gördüğünü açıklayan Ronaldinho, kısa süre önce de vefat haberini duyurdu.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, aralık ayında koronavirüse yakalanan Ronaldinho'nun annesi Dona Miguelina, Porto Alegre'de hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırıldığı günden bu yana annesinin yanında olan Ronaldinho'ya kötü haber geldi ve bayan Miguelina 71 yaşında hayatını kaybetti.

Son olarak sahte belgelerle Paraguay'a girmeye çalıştığı için 32 gün hapis yatmasıyla gündeme gelen Ronaldinho, cezaevi çıkışı yaptığı açıklamada eve gidip anneme sarılmak istiyorum demişti.

Ronaldinho'nun annesi koronavirüse yenildi

Ronaldinho'nun annesi koronavirüse yenildi ile ilgili etiketler Brezilya Ronaldinho
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.