Romelu Lukaku atıyor, İnter şampiyonluğa koşuyor

Serie A'da bu sezon İnter mi şampiyon olacak? Juventus'un 9 yıllık ambargosunu delmek üzere yola devam eden İnter, 24. haftayı da kayıpsız geçti. Milano ekibinin Genoa'yı 3-0 mağlup ettiği maçta gol makinesi Romelu Lukaku tarihi bir gole imza attı.

Serie A'da Juventus'un şampiyonluk hegemonyasını bu sezon bitirmek isteyen lider İnter, Genoa'yı ağırladı. Giuseppe Meazza'da rakibini 3-0 mağlup eden Milano ekibi liderliğini sürdürdü.

İnter'in Belçikalı santrforu Romelu Lukaku, 32'nci saniyede attığı golle kulüp tarihin en erken 2. golüne imzasını attı. Diğer goller 69'da Matteo Darmian ve 80'de Alexis Sanchez'den  geldi. Kulüp tarihinin en erken golü ise 1988 yılında atılmıştı. Giuseppe Meazza, Cesena maçının 10. saniyesinde attığı golle kırılması zor bir rekorun sahibi olmuştu.

İtalyan devinin 2019 yazında Manchester United'da 74 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı Lukaku, bu sezon Serie A'da 23 maçta 18 gol, 7 asistle oynuyor. Takımının Devler Ligi'nden elenmesine engel olamayan 27 yaşındaki santrfor 5 maçta 4 gol atmıştı. Romelu Lukaku'nun İtalya Kupası'nda da 3 maçta 2 golü bulunuyor.

Teknik direktör Antonio Conte yönetiminde şampiyonluğa koşan Mavi-Siyahlı ekip, 5 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Serie A'da 8 maçtır bileği bükülmeyen İnter puanını 56 yaptı ve en yakın rakibi Milan'la farkı maç fazlasıyla 7'ye çıkardı. Conte'nin öğrencileri geçen hafta Milano derbisini 3-0 kazanmıştı. 7 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Genoa ise 26 puanda kaldı.

Romelu Lukaku atıyor, İnter şampiyonluğa koşuyor ile ilgili etiketler Inter Serie A Genoa romelu lukaku
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.