Romantizmin R’sinden bile anlamayan burçlar belli oldu! İşte liste

Her burcun insanı ne yazık ki, ilişkilerinde kendisinden beklenildiği gibi romantik olamıyor. Bazı burçlara sahip olan insanlar karakterleri gereği acayip ‘odun’ olabiliyor. İşte romantik olmayan burçlar…

Burçların karakterleri etkilediği yıllardır süregelen bir tartışma konusu olsa da bir bilim olarak kabul edilmeyen astroloji, özellikle bu yüzyılda yükselişe geçti. Yaptığı araştırmalar ve ortaya koyduğu oranlar ile bilimsel olma yolunda önemli adımların atıldığı astroloji alanında gerçekten de burçlar arasında belirgin farklılıklar ya da aynı burca sahip olan kişiler arasında belirgin benzerlik olduğu kesin.

Bu benzerliklerden birisi de bazı burçların inanılmaz romantik adımlar tarken; bazı burçların ne olursa olsun ‘odun’ diyebileceğimiz anti romantik tavırları daha çok gösteriyor olması. Bu kapsamda Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay ve Balık burçları için romantizm her zaman aranan bir şeyken; bu listede yer alan beş burç için ise, çok da gerekli değil! İşte romantik olmayan burçlar…

NE GEREK VARCILAR ROMANTİZMDEN ANLAMIYOR

Romantizmin R’sinden bile anlamayan burçlar belli oldu! İşte liste

Sevmeyi çok güzel başarmasına karşın bunu pek de göstermeyen Boğa burcu kişileri, çevresindeki insanların hakkında ne düşündüğünü önemsediği için öyle vıcık vıcık hareketlere pek de gelemez. Kaldı ki, Boğaların iletişimdeki soğuk ve keskin tavrı da bundan kaynaklanır. Bir de para harcanan olaylardan hoşlanmayan Boğalar, biraz ‘ne gerek varcı’dır.

Aşka değil, mantığına güvenen Başak burcu kişilerinden herhangi bir adım beklemek bile ayıptır. Asla romantik olaylar içerisinde bulunmak istemeyen Başak burcu kişileri, ilişkileri kusursuz olduğu sürece mutludur. Ancak, Başak burcu kişilerinin kendilerini daha iyi gören tavrı hem ‘ne gerek var’ yapısını hem de ‘ben sana hediyeyim’ düşüncesini çoğunlukla meydana getirir.

Yapıları gereği tutkudan aşktan kavrulan Akrepler, iş bunu göstermeye geldiğinde her zaman sınıfta kalan tarafta yer alır. Sevgililik ve flörtleşme konularında pek de becerikli olamayan Akreplerin gizemli ve soğuk yapısı da romantik tavırları önündeki ana engeldir.

CİMRİLİK ROMANTİZMİ ETKİLİYOR

Şimdi işin açığını konuşalım, herkes Oğlak burcu kişilerinin biraz cimri olduğunu bilir. Bu nedenle romantizmi maliyetli bulan Oğlak burcu kişilerin sürpriz hediyeler ya da pahalı jestler yapması pek de beklenemez. Yapısı gereği romantik sözler ya da hoş cümleler de kuramayan Oğlak burcu kişilerinin öncelikleri işi olduğu gibi; özel hayatında da gelenekselci bir yapısı ve katı ahlak kuralları vardır. Tüm bu nedenlerle Oğlak burçlarından romantik adımlar pek de beklenemez.

Listenin son ismi olan Kova burçları, açıkçası elleri açıktır. Cimrilikten de tutumluluktan da pek anlamayan Kova burçlarının asıl sorunu, ilişkilerini gizli saklı yaşama isteği. Aşkı pranga olarak gören Kova burcu kişileri, sevgilerini göstermek ya da bağlandıklarını karşı tarafa belli etmekten imtina eder. Kaldı ki, Kova burcu kişilerin utangaç yapıları da herkesin biraz malumudur.

Romantizmin R’sinden bile anlamayan burçlar belli oldu! İşte liste ile ilgili etiketler Sevgili burç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.