Romantik Sevgililer Günü hediyeleri! Anlamlı hediye fikirleri

Romantik Sevgililer Günü hediyeleri! Her yıl 14 Şubat tarihinde Sevgililer Günü kutlanıyor. Eşlerine ya da sevgilisine hediye almak isteyenler anlamlı ve romantik hediye arıyorlar. İşte anlamlı Sevgililer Günü hediye önerileri...

Romantik Sevgililer Günü hediyeleri! Adım adım Sevgililer Günü'ne yaklaşılıyor. Sevgililer Günü'ne geri sayımın yapıldığı şu günlerde Sevgililer Günü'nü kutlamak isteyenler hediye önerileri arıyorlar.

YEMEK

Sevgililer Günü için birçok restorana o geceye özel konseptler hazırlayacaktır. Sizde isterseniz sevgilinizle bu restoranlardan birinde yemek yiyebilirsiniz. Ya da kendi evinizde beraber bir yemek hazırlayıp güzel bir vakit geçirebilirsiniz.

Romantik Sevgililer Günü hediyeleri! Anlamlı hediye fikirleri

MEKTUP

Sevgililer Günüde her şeyi para ile ifade etmeniz gerekmez. Sevginizi bir kağıda dökün ve sevgilinize bu mektubu hediye edin.

Güzel bir notla sevdiklerinizin yüzünü gülmelerini sağlayabilirsiniz.

YURT DIŞI TATİLİ

Dünyanın romantik şehirlerinde mum ışığı eşliğinde bu özel günü kutlayabilirsiniz.

Örneğin; Roma, Paris, Venedik, Prag…

Romantik Sevgililer Günü hediyeleri! Anlamlı hediye fikirleri ile ilgili etiketler 14 Şubat Sevgililer Günü hediye romantik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.