Roma sahasında şov yaptı!

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında ilk maçından Real Madrid karşısında 3-0 mağlup ayrılan Roma, sahasında Viktoria Plzen'i 5-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Edin Dzeko'nun golüyle öne geçen Roma, 40'ta milli oyuncumuz Cengiz Ünder'in asistinde bir kez daha Dzeko ile golü buldu ve devre arasına 2-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Roma, 64. dakikada milli yıldızımız Cengiz Ünder'in golüyle skoru 3-0'a getirdi. Bu golden sonra 73. dakikada Cengiz Ünder'in vurduğu şut kaleciden sekti ve seken topu Justin Kluivert tamamladı ve Roma 4-0'ı buldu. Karşılaşmanın son dakikasında kullanılan köşe vuruşunda kafa vuruşunu yapan Edin Dzeko hat-trick'i tamamladı ve skor 5-0'a geldi.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Roma, Viktoria Plzen'i 5-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırırken, Viktoria Plzen 1 puanda kaldı.

Roma sahasında şov yaptı! ile ilgili etiketler Roma Viktoria Plzen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.