Rolü için imaj değiştiren Hasan Can Kaya'nın son hali gündem oldu

Yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği ve aynı zamanda kadrosunda yer aldığı "Çok Aşk" filmi için saçını ve sakalını kesen Hasan Can Kaya'nın son hali ortaya çıktı. Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programının sunuculuğunu üstlenen Hasan Can Kaya'nın yeni imajını görenler şaşkınlığını gizleyemedi

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde sunucusu olduğu 'Konuşanlar' programıyla 'En İyi Dijital İçerik' ödülünün sahibi olan 32 yaşındaki komedyen Hasan Can Kaya, rolü için imaj değişikliğine gitti. Yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği ve aynı zamanda kadrosunda yer aldığı "Çok Aşk" filmi için saçını ve sakalını kesen Kaya'nın son halini görenler tanıyamadı.

SAÇINI VE SAKALINI KESTİ


Büşra Pekin, Uğur Yücel, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız, gibi isimlerle birlikte kamera karşısına geçen 32 yaşındaki komedyen saçını ve sakalını kesti. İzleyicilerin daha uzun saçlı ve sakallı görmeye alışık olduğu Hasan Can Kaya'nın son hali görenleri şaşırttı.

Bambaşka bir görünüme kavuşan Kaya'nın son hali Konuşanlar programında ortaya çıktı. Ünlü komedyen yeni haliyle sosyal medyada gündem oldu.

İşte Hasan Can Kaya'nın son hali:

Rolü için imaj değiştiren Hasan Can Kaya'nın son hali gündem oldu - Resim : 2

Rolü için imaj değiştiren Hasan Can Kaya'nın son hali gündem oldu - Resim : 3

Rolü için imaj değiştiren Hasan Can Kaya'nın son hali gündem oldu - Resim : 4

Rolü için imaj değiştiren Hasan Can Kaya'nın son hali gündem oldu - Resim : 5


24 Şubat 2023 tarihinde izleyiciyle buluşacak olan 'Çok Aşk' filminin başrollerini Hasan Can Kaya’nın yanı sıra Büşra Pekin, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız ve Uğur Yücel paylaşıyor. Senaryosunu Hasan Can Kaya’nın yazdığı, yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu filminde Hasan Can Kaya 'Hasan' rolüne hayat veriyor. Hasan karakterinin babasını Uğur Yücel, annesini Şebnem Sönmez, ağabeyini Barış Yıldız ve kız arkadaşı rolünü de Büşra Pekin üstleniyor.

Rolü için imaj değiştiren Hasan Can Kaya'nın son hali gündem oldu ile ilgili etiketler Hasan Can Kaya Konuşanlar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.