Rolü için imaj değiştiren Çağatay Ulusoy'un son hali ortaya çıktı

Netflix'te yayınlanacak olan 'Centilmen' filminde jigoluyu canlandıracak olan Çağatay Ulusoy'un yeni imajı sosyal medyaya damga vurdu.

Onur Bilgetay’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Centilmen’ dizisinde bir jigoloya hayat verecek olan Çağatay Ulusoy rolü için imaj değişikliğine gitti.


Son dönemde BluTV'de yayınlanan 'Yeşilçam' ve Netflix'te yayınlanan 'Muhafız' dizisiyle dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun süredir ekranlardan uzak olan 32 yaşındaki oyuncu Çağatay Ulusoy, Netflix'te yayınlanacak olan Centilmen dizisi için kamera karşısına geçti. Ulusoy'un son hali görenleri şaşırttı.

 YENİ HALİ HAYRANLARINI İKİYE BÖLDÜ


Yeni dizisi için imajında değişikliğe giden Çağatay Ulusoy hayranlarını şaşırtmayı başardı. Rol arkadaşı Lale Başar ile fotoğrafı paylaşılan Çağatay Ulusoy’un saçlarını uzattığı, rengini açtırdığı ve düz şekilde kullandığı görüldü. Yakışıklı oyuncunun son halini beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu. Çağatay Ulusoy bu haliyle Engin Altan Düzyatan'a benzetildi.


İşte Çağatay Ulusoy’un son hali:

çağatay ulusoy

Rolü için imaj değiştiren Çağatay Ulusoy'un son hali ortaya çıktı ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.