Roland Garros'ta Ashleigh Barty üzüntüsü

Roland Garros'ta 2019 şampiyonu ve dünya 1 numarası Ashleigh Barty üzüntüsü yaşandı... Avustralyalı raket, Polonyalı Magda Linette ile karşılaştığı 2. tur maçını sakatlığı nedeniyle tamamlayamadı ve turnuvaya veda etti. Fransa Açık'ta 2 numara Naomi Osaka da turnuvadan çekilmişti..

Dünya 1 numarası Ashleigh Barty, sakatlığı nedeniyle Roland Garros'a veda etti. Teniste sezonun 2. Grand Slam turnuvası olan Roland Garros'a Bernarda Pera galibiyetiyle başlayan Avustralyalı raket, 2. turdaki rakibi Magda Linette karşısında setlerde 1-0 gerideyken sakatlığı nedeniyle maça devam edemedi.

İlk seti 6-1 kaybederken zorlandığı görülen 25 yaşındaki raket, set arasında sağlık molası aldı. 2. sette skor 2-2'yken maça devam edemeyen Barty, Paris'e böyle veda etmiş oldu. Daha önce de dünya 2 numaraso Naomi Osaka olaylı bir şekilde turnuvadan çekilmişti. Böylece Roland Garros'ta daha 2. tur maçları bitmeden 1 ve 2 numaralar devre dışı kaldı. 3 numaralı seribaşı Aryna Sabalenka ile son şampiyon Iga Swiatek ise yoluna devam ediyor.

Bu sezon Miami Açık'ta şampiyonluk yaşayan, toprak kort sezonuna ise Stuttgart'ta şampiyon Madrid'de finalist olarak iyi bir giriş yapan Barty, 2019'da Roland Garros'ta zafere uzanmıştı.

Roland Garros'ta Ashleigh Barty üzüntüsü

Roland Garros'ta Ashleigh Barty üzüntüsü ile ilgili etiketler roland garros Ashleigh Barty Magda Linette
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.