Rol değil gerçekmiş! Arka Sokaklar'daki aşk bombası ortaya çıktı

Oyuncu Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu'nun başrollerini paylaştığı Türkiye'nin en uzun soluklu fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın setinden yılın aşkı çıktı. Dizide iki sevgiliyi canlandıran genç oyuncular Ela Yörüklü ve Yiğitcan Ergin'in gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Kanal D'de ekrana gelen Türkiye'nin en uzun soluklu fenomen dizisi Arka Sokaklar'da dizi aşkı gerçek oldu. Dizinin sevilen iki genç isimi iddialara göre, Arka Sokaklar'daki rol gereği yaşadıkları aşkı gerçek hayata taşıdı. İki genç yıldız ise seyirci tarafından birbirlerine fazlasıyla yakıştırıldı.

Rol değil gerçekmiş! Arka Sokaklar'daki aşk bombası ortaya çıktı

Arka Sokaklar'da iki sevgiliyi oynayan genç oyuncular Ela Yörüklü ve Yiğitcan Ergin gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladı.

Rol değil gerçekmiş! Arka Sokaklar'daki aşk bombası ortaya çıktı - Resim : 2

Diziye bu sezon katılan ve Ezgi karakterine hayat veren 23 yaşındaki Ela Yörüklü ve Cemal karakterini canlandıran 29 yaşındaki Yiğitcan Ergin'in aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Rol değil gerçekmiş! Arka Sokaklar'daki aşk bombası ortaya çıktı - Resim : 3

Dizide iki sevgiliyi canlandıran Ela Yörüklü ve Yiğitcan Ergin'in gerçek hayatta da aşk yaşadıkları iddia ediliyor. İddialara göre ikilinin, sette eğlenceli dakikalar geçirdiği öğrenildi.

 

Rol değil gerçekmiş! Arka Sokaklar'daki aşk bombası ortaya çıktı ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Ela Yörüklü yiğitcan ergin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.