Rol arkadaşı Talat Bulut'u savundu!

Sette yaşandığı iddia edilen taciz olayıyla bu yaza damga vuran Yasak Elma dizisi yeni sezon için gün sayıyor. Başrol oyuncusu Talat Bulut'un sete dönmesinin ardından dizide kızını canlandıran oyuncu Ayşegül Çınar da taciz hakkında konuştu

Yasak Elma” dizisinde Talat Bulut’un küçük kızı Lila’yı canlandıran Ayşegül Çınar, Kilyos’ta düzenlenen Milyon Beach Fest’e katıldı.

"HİÇ İNANMADIM BÖYLE BİR OLAYA"

Talat Bulut’un dizi setinde Özge Ş.’yi taciz ettiği iddiasıyla ilgili konuşan oyuncu, “Talat Abi’yi çok severim. İlk günden itibaren hiç inanmadım böyle bir olaya. Talat Abi ile de devamlı yazıştık zaten, kendisine de sonuna kadar yanında olduğumu bildirdim. İçten davranışları yanlış anlaşılmış olabilir diye düşünüyorum. Biz devamlı beraberiz, yanlış bir hareketini görmedim” dedi.

Rol arkadaşı Talat Bulut'u savundu!

"BAŞKA BABAM OLSUN İSTEMEZDİM"

Bulut’un diziye devam etmesinden mutlu olduğunu da dile getiren Çınar, “Diziye devam etmesinden çok mutluyum, başka babam olsun istemezdim” dedi.

Rol arkadaşı Talat Bulut'u savundu! ile ilgili etiketler Talat Bulut Yasak Elma Taciz kızı lila cevap
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.