Roger Waters: "Gazze, kalbim seninle"

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken efsane müzisyen Roger Waters'tan Gazze'ye bir destek geldi. Pink Floyd'un kurucu üyelerinden biri olan İngiliz müzisyen, "Gazze, kalbim seninle" ifadelerini kullandı.

Rock müziğin efsane grubu Pink Floyd'un kurucularından ve eski vokalisti Roger Waters Filistin için çağrı yaptı. Filistin'e verdiği destek ve İsrail'e saldırıları nedeniyle gösterdiği tepkiyle ön plana çıkan İngiliz müzisyen, "Gazze kalbim seninle" dedi.

Al Jazzera'nin İngilizce sayfasında bir videosu paylaşılan Waters, "Gazze kalbim sizinle. Kalbim sizin için atıyor. Sizin için kan ağlıyorum. Ateşkes, hemen şimdi! Buna bir son verelim!" dedi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı 227'ye yükseldi.

Roger Waters: "Gazze, kalbim seninle" ile ilgili etiketler Gazze Filistin İsrail Roger Waters pink floyd destek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.