Roger Schmidt'in kovulması Fenerbahçelileri heyecanlandırdı

Bayer Leverkusen teknik direktör Roger Schmidt'in görevine son verirken Fenerbahçeli taraftarlar da sosyal medyada Alman teknik adamın sarı-lacivertli camiaya gelmesi gerektiğini yazdı.

Almanya Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de teknik direktör Roger Schmidt ile yollar ayrıldı. Alman ekibinin bu kararı almasında ligde alınan 6-2'lik Borussia Dortmund mağlubiyetinin etkili olduğu belirtildi. Schmidt'in çalıştırdığı Leverkusen, bu sezon beklenenin altında kalmış ve 30 puanla ligde 9. sırada yer almıştı.

HÜCUM FUTBOLUYLA SEVİLİYOR

daha önce Redbull Salzburg'da görev alan Roger Schmidt, Avusturya ekibine oynattığı hücum futboluyla kendini göstermişti. Leverkusen'de de aynı futbolu oynatan Alman teknik adam, genellikle genç oyuncuları oynatmasıyla tanınıyor.

TWİTTER'DA OLAY OLDU

Fenerbahçeli taraftarlar ise twitter'da Schmidt'in Leverkusen ile yollarını ayırmasından sonra genç teknik adamın sarı-lacivertlileri çalıştırması gerektiğini yazıyor. Taraftarlar hem Pereira'nın hem de Advocaat'ın oynattığı defansif futbolu eleştirirken artık Fenerbahçe'nin hücum futbolu oynaması gerektiğini dile getirdi.

Roger Schmidt'in kovulması Fenerbahçelileri heyecanlandırdı ile ilgili etiketler Bayer Leverkusen Fenerbahçe roger schmidt teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.