THY Euroleague'de 7. haftanın MVP'si Rodrigue Beaubois

Anadolu Efes'in Fransız yıldızı Rodrigue Beaubois, THY Euroleague'de 7. haftanın MVP'si seçildi. Lacivert-Beyazlılar'ın Maccabi Tel-Aviv'i evinde 91-89 yendiği maçta 36 verimlilik puanıyla oynayan Beaubois, maçın son topunda da Wilbekin'in üçlüğünü bloklamıştı.

THY Euroleague'de 7. haftanın en değerli oyuncusu (MVP), Anadolu Efes'ten Rodrigue Beaubois oldu. Lacivert-Beyazlılar'ın evinde Maccabi Tel Aviv'i 91-89 mağlup ettiği maçta 36 verimlilik puanı ile oynayan Fransız guard, haftaya damgasını vurdu.

İsrail ekibi karşısında eksik bir kadroyla çıkan Efes, Tibor Pleiss ve Beaubois'in yıldızlaştığı maçta sezonun 3. galibiyetini elde etmişti. Sinan Erdem'deki maçı 23 sayı, 7 asist, 3 top çalma, 2 ribaund ve 2 blok ile oynayarak takımına galibiyeti getir 32 yaşındaki Beaubois, maçın son saniyesinde Scottie Wilbekin'in 3 sayılık atışında şutunu bloklayarak olası bir mağlubiyeti önlemişti.

THY Euroleague'de 7. haftanın MVP'si Rodrigue Beaubois ile ilgili etiketler Anadolu Efes THY Euroleague Rodrigue Beaubois
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.