Rocky filminin yıldızı Sylvester Stallone ilk kez televizyon dizisinde rol alacak

Rocky filmi için En İyi Özgün Senaryo ve En İyi Erkek Oyuncu dallarında iki Akademi Ödülü'ne aday gösterilen, kariyerindeki iki önemli filmden biri Rocky olan 75 yaşındaki Sylvester Stallone, “Kansas City” ismini taşıyan dizide oynayacak.

Hollywood’un ünlü ismi, Altın Küre ve Akademi ödüllü yıldız Sylvester Stallone, ilk televizyon dizisi için kolları sıvadı. Stallone, “Yellowstone” ve “Mayor of Kingstown” dizileriyle tanınan Taylor Sheridan’ın yöneteceği yeni bir dizide başrol oynayacak.

Rocky filminin yıldızı Sylvester Stallone ilk kez televizyon dizisinde rol alacak


İTALYAN MAFYA LİDERİNİ CANLANDIRACAK

Oyuncu, “Kansas City” ismini taşıyan dizide, Sal adında İtalyan bir mafya liderine hayat verecek. Dizinin senaryosunu ise “Boardwalk Empire” dizisinin yaratıcısı Terence Winter kaleme alacak.

Stallone daha önce “Police Story” ve ”This Is Us” dizilerinde kısa süreli görünse de Kansas City, oyuncunun gerçek anlamda rol alacağı ilk dizi olma özelliği taşıyor.

Paramount Plus’ta gösterilecek dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz belli değil. Silvester Stallone’un yeni film projeleri arasında “Samaritan” ve “Guardians of the Galaxy 3” bulunuyor.

 

Rocky filminin yıldızı Sylvester Stallone ilk kez televizyon dizisinde rol alacak ile ilgili etiketler sylvester stallone Kansas City televizyon dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.