Rock festivaline katılan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in tarzı olay oldu

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, Finlandiya’da düzenlenen bir rock festivaline katıldı. Festival için deri ceket, kot şort ve bot giymeyi tercih eden Sanna Marin'in tarzı sosyal medyada gündem oldu.

Finlandiya’nın güneybatısındaki Turku kentine ait Ruissalo adasındaki Ruisrock festivalinin Instagram hesabı üzerinden Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in fotoğrafı paylaşıldı. Marin’in ülkede düzenlenen bir rock festivaline deri ceket, kısa kot şort ve botlarla gelmesi övgü topladı.

 ROCK FESTİVALİNE KATILDI

Rock ve metal müziğe düşkünlüğüyle tanınan Marin, fotoğrafı kendi hikayesinden de paylaştı. Başbakan aynı zamanda kocasıyla da bir fotoğraf yayımlayarak, “Tatil bugün başladı. İstikamet Turku ve Ruisrock” diye yazdı.

Rock festivaline katılan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in tarzı olay oldu

1970 yılında düzenlenmeye başlayan Ruisrock, Avrupa’nın en eski ikinci, Finlandiya’nınsa en eski rock festivali.

 

Rock festivaline katılan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in tarzı olay oldu ile ilgili etiketler Ruisrock sanna marin Rock festivali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.