Roberto Soldado: Fenerbahçe, Türkiye'nin Real Madrid'idir

İspanyol golcü Roberto Soldado, 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında formasını giydiği Fenerbahçe'yi "Türkiye'nin Real Madrid'i" ilan etti. Sarı-Lacivertliler'in eski santrforu, AS gazetesine verdiği röportajda Fenerbahçe günlerinden olumlu şekilde söz etti.

Fenerbahçe'nin eski golcülerinden Roberto Soldado, İspanya'nın ünlü spor gazetesi AS'a verdiği röportaj Sarı-Lacivertli kulübü "Türkiye'nin Real Madrid'i" olarak niteledi...

Fenerbahçe'den 2019 yazında ayrılan ve La Liga'nın yeni ekiplerinden Granada'ya giden tecrübeli golcü, Türkiye kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu. 35 yaşındaki santrfor, "Türkiye'ye giderken kuşkularım vardı ancak o tecrübeyi, pozitif deneyimi yaşamak istedim. Tarihi bir kulübe gittim. Fenerbahçe, Türkiye'nin Real Madrid'idir. Beni geliştiren bir tecrübe oldu" dedi.

AİLEM LONDRA'YA UYUM SAĞLAYAMADI

Londra günlerine de değinen Soldado, "Tottenham'a giderken, Premier Lig beni çok cezbetmişti. Çok kolay adapte olacağımı düşündüm ancak gerçek öyle olmadı. Sahada olduğum her an acı çektim. Çok fiziksel bir oyun vardı ve birçok yönden kendimle başa çıkmak zorunda kaldım. Tottenham'da mental sorunların dışında muhtemelen dil de beni çok etkiledi. Ailem Londra'ya çok adapte olamadı ve 2 zor yıl geçirdim çünkü o günlerden zevk almadım" şeklinde konuştu. 

Roberto Soldado: Fenerbahçe, Türkiye'nin Real Madrid'idir

Roberto Soldado: Fenerbahçe, Türkiye'nin Real Madrid'idir ile ilgili etiketler Fenerbahçe İspanya La Liga roberto soldado
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.